• 044 500 330

Dan Općine Velika Ludina

Priznanja Općine Velika Ludina za 2017. godinu u ovoj su prigodi primili: DVD Kompator, Stevo Kovač za donacije na području Općine, Diana Kondres za očuvanje baštine i Udruga pčelara „Lipa“.
Župan Ivo Žinić je u svom svečanom obraćanju, uz čestitku načelniku i svim stanovnicima Općine Velika Ludina, naglasio kako ima trajno dobru suradnju s Općinom Velika Ludina: „Tu ćemo suradnju nastaviti i opravdati povjerenje koje su nam birači ukazali. Moramo raditi za opće dobro. Velika je uloga središnje države, mnoge su stvari centralizirane, ali mislim da sada idemo u dobrom smjeru. Treba djelovati na onim područjima koja su životno važni, gospodarstvu i uvjetima življenja u našoj zemlji. Trebamo provoditi politiku solidarnosti i ravnomjernog razvoja. Središnja vlast mora omogućiti kvalitetno funkcioniranje lokalne i regionalne samouprave, ne samo davanjem ovlasti, nego i osiguravanjem sredstava.
Vjerujem i da će proces odlaženja mladih ljudi s ovih prostora biti zaustavljen, pa i preokrenut.
I dalje ćemo surađivati i provoditi zajedničke projekte, vezane za razvoj poljoprivrede ovog područja, infrastrukturu, razvoj turizma, svekoliki razvoj Općine Velika Ludina.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd