• 044 500 330

Županijsko natjecanje iz vjeronauka u Sisku

Na natjecanju iz vjeronauka, koje se održava 25. godinu za redom, sudjeluju učenici iz 29 osnovnih i srednjih škola iz Sisačko – moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije.
Vjeronaučnu olimpijadu otvorenom je proglasio sisački biskup mons. dr. Vlado Košić.
Otvorenju Vjeronaučne olimpijade nazočile su i predsjednica sisačko-moslavačke Županijske skupštine Ivanka Roksandić te zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita SinjeriIbrišević.

„Prepuna dvorana svjedoči da su učenici zainteresirani za ovakav vid natjecanja i to je dobro. Treba ih uvijek poticati da razvijaju svoje vještine i znanja. Sisačko – moslavačka županija je uvijek prisutna na ovakvim natjecanjima jer želimo pokazati da nam je stalo do naših učenika koji ostvaruju izvanredne rezultate na svim poljima. Želimo ovim putem pokazati da ćemo uvijek biti uz njih i da ćemo im pružati potporu u okviru svojih mogućnosti, a to su uglavnom financijske mogućnosti koje Županija u okviru svojih upravnih odjela ima. Svim natjecateljima želim puno uspjeha. Naravno pobijedit će najbolji, ali ovdje zapravo nema pobjednika jer u vjeronauku se učimo onim vrijednostima koje uglavnom nosimo iz naše kuće i to su vrijednosti koje trebamo širiti na sve oko nas – ljubav, vjera i poštenje, to je ono čemu svi trebamo težiti“, poručila je zamjenica župana.
 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd