• 044 500 330

Pripreme za Volodersku jesen

Ovom radnom sastanku nazočio je župan Ivo Žinić, sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem, te direktorom Ureda Turističke zajednice SMŽ Željkom Lenartom.
Gradonačelnik Popovače je izvijestio o dosad učinjenom na pripremi ovogodišnje Voloderske jeseni, a odrađene su sve tehničke pripreme, kao prijava manifestacije, podjela obveza, organizacija estradnog programa, kulturno-umjetničkog dijela programa i slično.
Župan se složio s gradonačelnikom kako je Voloderska jesen jedna od najznačajnijih manifestacija u Županiji, ne samo kulturnog, gospodarskog, nego i turističkog karaktera: „Smatramo da kroz Volodersku jesen doista možemo ispromovirati sve ono što područje naše županije nudi, te privući velik broj turista.“ Zato je, dodao je, u organizaciju uključena i županijska Turistička zajednica, uz čiju stručnu i financijsku pomoć, zajedno s resursima Sisačko-moslavačke županije, manifestacija može biti uzdignuta na još višu razinu. Na taj način bi, iako je i sada vrlo značajna, Voloderska jesen postala jedna od najznačajnijih manifestacija na državnoj razini.


 

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd