• 044 500 330

Izgradimo kuću branitelja zajedno

Cilj simpozija bio je obraditi aktualne teme i novosti u liječenju i resocijalizaciji hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a i članova njihovih obitelji.
Nakon stručnog programa sporazum o suradnji potpisali su predsjednik Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja Veljko Đorđević, ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača Marina Kovač i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja – Glina Ivica Knežević.
Potporu Sisačko-moslavačke županije ovom i svim drugim kvalitetnim projektima braniteljskih udruga iskazao je svojom nazočnošću sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.
Županu je dobro poznat rad ove udruge, a kao izravni sudionik Domovinskog rata pokazao je i visok stupanj razumijevanja problematike s kojom se branitelji liječeni od PTSP-a bore, jednako kao i članovi njihovih obitelji: „Uvijek podržavamo naše branitelje, sve udruge proistekle iz Domovinskog rata, a branitelji koji imaju teškoća u svom svakodnevnom životu apsolutno su dio našeg društva kojem moramo pomoći.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd