• 044 500 330

Dan Obrtničke komore [foto]

Podsjetila je nazočne na sve napore koje Sisačko-moslavačka županija ulaže u pomoć upravo obrtu i obrtnicima, ponajprije proizvodnim i tradicijskim obrtima, čuvajući na taj način ovaj dio gospodarstva koji je uvijek prvi na udaru gospodarskih kriza. Zahvaljujući potporama poput Poduzetničkog kredita ili izravnih bespovratnih potpora umjetničkom i tradicijskom obrtu čuva se naslijeđe, ali i radna mjesta, rekla je Roksandić.
I ovu su svečanost, vjerni tradiciji, županijski obrtnici iskoristili kako bi najzaslužnijima uručili nagrade i priznanja. Dodijeljena su tako priznanja „Šegrt Hlapić“ naučnicima, priznanja za najbolje majstore-stručne učitelje, priznanja za organizacijski rad, zahvalnice Obrtničke komore, posebna priznanja i najviša priznanja u obrtničkom životu, priznanja za životno djelo.
Ove su godine ovaj apsolutno zasluženi oblik priznanja ponijeli Mihovil Babaić, ugostitelj iz Novske, Josip Kesak, klesar iz Kutine, Zvonko Klarić, keramičar i pećar iz Petrinje i sisački prijevoznik Marijan Miličić.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd