• 044 500 330

Dan Općine Topusko [foto]

Nakon svečane sjednice, ispred hotela je održan prigodni program, vježba vatrogasne mladeži i združena vježba vatrogasaca i Civilne zaštite.
„Topusko je bitno za našu županiju,“ rekao je župan: „Ovdje imamo naše gospodarske subjekte, Lječilište i Top Terme u vlasništvu Županije, gdje imamo najviše zaposlenih. Ovdje, uz razvoj turizma planiramo i razvoj poljoprivrede, kako bi u turističkoj ponudi imali i u prehrani vlastiti proizvod.“ To su područja koja Županija zajedno s Općinom želi razviti. Veliki problem su nesređeni imovinski odnosi, teško je naći dovoljno veliku , a dostupnu poljoprivrednu površinu.
Župan je čestitao stanovnicima Topuskog njihov dan, dan njihova nebeskog zaštitnika svetog Vida, i pozvao na zajednički rad za zajednički napredak: „Meni je to na neki način misija, da pokušamo u zajedništvu riješiti određene probleme. To je nešto što nedostaje ovom mjestu, ovoj županiji, a možemo reći i cijeloj državi. Ako probleme ne budemo zajednički rješavali onda ćemo se i dalje iscrpljivatina nekim drugim stvarima, koje, po meni, nisu bitne za razvoj.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd