• 044 500 330

Arhiva objava

Dani Mate Demarina

Mate Demarin, hrvatski pedagog (1899.-1992.) Bio je pedagoški djelatnik, znanstvenik, pisac, povjesničar, kroničar i vrstan metodičar. Za života mu je objavljen izbor radova u knjizi "Pedagog i njegov svijet".
Međunarodni znanstveno-stručni simpozij važan je jer svojim pojedincima i sudionicima odgojno-obrazovnog sustava poziva da svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesu osvjetljavanju uloge i važnosti odgoja i obrazovanja u društvu budućnosti.
Na simpoziju će biti prezentirano više od stotinu radova iz različitih sfera odgoja i obrazovanja: predškolski odgoj, kineziološka edukacija, razredna i predmetna nastava.
Teme za izlaganja i raspravu: učitelji i odgojitelji u suvremenom odgojno-obrazovnom procesu, kurikulum ranog odgoja i obrazovanja, evaluacija i samoevaluacija kao čimbenik dinamičnog razvoja odgojno-obrazovnoga kurikuluma, rani odgoj i obrazovanje u institucijskom i obiteljskom okruženju, suvremeni modaliteti i pristupi u odgoju i obrazovanju, informacijske i komunikacijske tehnologije u odgoju i obrazovanju, inkluzija djece s posebnim potrebama i pravima, modeli osposobljavanja odgojitelja i učitelja na sveučilištu i profesionalne kompetencije učitelja i odgojitelja.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd