• 044 500 330

Arhiva objava

Najuspješniji sportaši Sisačko-moslavačke županije u 2017. godini

Pobjednici 16. olimpijskog festivala dječjih vrtića za SMŽ su mali olimpijci Dječjeg vrtića Sisak Stari.
Kod osnovnih škola najuspješnije je bilo ŠSD Ribari OŠ Braća Ribar iz Siska, a kod srednjih škola ŠSD Gimnazijalac Gimnazije Sisak. Nagrade najuspješnijim natjecateljima Odbojkaške lige srednjih škola uručio je zamjenik župana Roman Rosavec i to i djevojkama i mladićima ŠSD Gimnazijalac sisačke Gimnazije.
Posebne nagrade primili su članovi Športsko ribolovne udruge Bjelka Sunja, kao i Dalibor Andres, član Ronilačkog kluba Sisak, kojem je nagradu uručio zamjenik župana Ivan Celjak.
Sportske nade SMŽ su Katarina Sekulić, košarkašica iz Petrinje, Lucija Mežnarić i Filip Bezjak iz Badmington kluba Novska, Josip Lenac, kajakaš iz Hrvatske Kostajnice, Karlo Kodrić, hrvač iz Siska, Leonardo Papić, malonogometaš iz Petrinje, Marko Majer iz Atletskog kluba Moslavina Kutina, Matko Dražić, sportski ribolovac iz Sunje, Mihael Prelesnik, atletičar iz Jasenovca i Fran Lončarić, rukometaš iz Kutine. Njima je nagrade uručio pročelnik županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Darjan Vlahov.
Najuspješnijoj muškoj ekipi u 2017. godini, hrvačima Hrvačkog kluba Petrinja nagradu je uručila predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, a najuspješnijoj ženskoj ekipi, Stolnoteniskom klubu „Mladost“ iz Petrinje zamjenik župana Roman Rosavec.
Prvi puta u dvadeset godina izbora za najuspješnije sportaše SMŽ priznanje je dobila trenerica, Viktorija Mrđenović iz Kajak kanu kluba Hrvatska Kostajnica, kojoj je nagradu uručio župan Ivo Žinić.
Župan je uručio nagrade i najuspješnijem sportašu, Pavlu Puklavcu iz Hrvačkog športskog kluba Sisak, te najuspješnijoj sportašici Eleni Pazman iz Atletskog kluba Moslavina Kutina.

Izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić, možete poslušati ovdje:

{play}images/stories/audio/sport17.mp3{/play}

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd