• 044 500 330

Arhiva objava

Nagrade Zaklade Iskra

Zaklada Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije osnovana je prije točno 10 godina. Sisačko-moslavačka županija na taj je način željela pokazati da posebno cijeni i nagrađuje one najbolje, najtalentiranije i najangažiranije učenike te im dodjelom nagrade pružiti dodatni motiv za rad. Upravo nekoliko stotina Iskrinih nagrađenih učenika budućnost su Sisačko-moslavačke županije i svi se možemo nadati da će kada završe svoje visoko obrazovanje privatni i poslovni život nastaviti u svojoj županiji.
Ove godine Zaklada Iskra dodjeljuje 34 nagrade i to od ove godine u 4 kategorije: društveno–humanističko područje (5), prirodoslovno-matematičko i tehničko područje (13), glazbeno – umjetničko (7) te područje sport(3). Iza nagrađenih mnogo je uspješnih ocjena, natjecanja, pohvalnica i diploma. Godišnja nagrada sastoji se od priznanja i novčane potpore.
Pojedinačni iznos godišnje nagrade Zaklade Iskra je 5 000 kuna. Nastavljen je trend rasta broja nagrada, ove godine ih je uručeno 34 za postignuća nadarenih mladih ljudi s područja SMŽ na najrazličitijim područjima, od informatike i tehnike, do glazbe i sporta. Župan Ivo Žinić je, čestitajući nagrađenima, pozvao sve te mlade talente da uz znanje i vještine njeguju i domoljublje, te da svoje sposobnosti razviju i realiziraju u svojoj domovini.

Izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić, možete poslušati ovdje:
 

{play}images/stories/audio/oiskri.mp3{/play}

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd