• 044 500 330

Arhiva objava

„Sisačko-moslavačka županija – najveće gradilište RH u 2018. godini"

Redom su to Rekonstrukcija Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, Dnevna bolnica i Objedinjeni hitni bolnički prijem, izgradnja centra za posjetitelje „Crna roda“ Osekovo, Poduzetnički inkubator PISMO-NOVSKA, opremanje ordinacija primarne zdravstvene zaštite na području SMŽ, energetska obnova sedam škola u SMŽ, građenje reciklažnog dvorišta na području općine Velika Ludina, osnivanje edukativno-prezentacijskog centra NATURA SMŽ u Petrinji, „Baština Zrinskih-budućnost Banovine“ integrirani program koji će obuhvatiti izradu projektne dokumentacije, obnovu kulturnih dobara i stvaranje turističke ponude.
„Osim predstavljenih projekata tu je još čitav niz projekata koje smo pripremali, koje ćemo aplicirati u ovoj godini i koje ćemo vjerojatno dobiti. Nastavljamo i vjerujem da će ova županija u 2018. biti jedna od vodećih županija po povlačenju sredstava iz fondova Europske unije.“ – rekao je župan Ivo Žinić.
Osam projekata ukupne vrijednosti od 220 603 550 kuna župan je novinarima predstavio u prezentaciji, koju možete preuzeti na sljedećoj poveznici: https://prezi.com/view/HMpEGHqNoPhtJoUHIMYp/

Dio izjave župana Ive Žinića možete poslušati ovdje:

{play}images/stories/audio/gradiliste.mp3{/play}

Ukoliko ne možete reproducirati zvučni zapis u gornjem playeru isti možete preuzeti ovdje

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd