• 044 500 330

Arhiva objava

Novosti u Zavodu za javno zdravstvo [foto]

„Naš je cilj modernizacijom, nabavkom nove opreme, novih uređaja pomoći radu našeg Zavoda. Apsolutno podržavam sve njihove projekte i volio bih da dobiju akreditacije i za neka druga područja osim ovih za koja su sada akreditirani. Vjerujem da Zavod to i zaslužuje. Vidjeli smo moderni mikrobiološki laboratorij s vrhunskom tehnikom, nastojat ćemo i zaposliti dodatno nove ljude. Od ravnatelja sam, s njegovim stupanjem na dužnost zatražio da Zavod napravi iskorake u svim područjima svog djelovanja. On često spominje: Voda i hrana su život! Moramo znati kakvu vodu i hranu koristimo, jer ćemo na taj način imati i zdrave ljude.“ – rekao je župan. Pohvalio je i izlazak Zavoda za javno zdravstvo na tržište, jer mnogi dolaze u Siska po kvalitetnu analizu.
Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije dr. Inoslav Brkić zahvalio je županu na trajnoj potpori radu Zavoda, koji obavlja brojne poslove namijenjene zaštiti zdravlja stanovnika.
Županovom obilasku Zavoda nazočila je i predsjednica Upravnog vijeća dr. Željka Josić: „Zadovoljna sam i sretna što možemo otvoriti ovakav tip laboratorija, pogotovo što se tiče mikrobiološkog laboratorija, koji je, kako ste čuli, jedini ovakve vrste u ovoj županiji. Ono što je nama liječnicima bitno, a i pacijentima, kao krajnjim korisnicima, jest da što brže i što kvalitetnije dobijemo nalaze naših pretraga. Upravo to omogućuje novi laboratorij, kvalitetno osoblje i kvalitetna aparatura.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd