• 044 500 330

Arhiva objava

Posjet tvornici Lipovica [foto]

Kroz pogone ove vrlo moderne tvornice, koja još od 1998. godine posjeduje certifikat ISO 9001, od 2007. godine certifikat ISO 14 000, a od 2013. kao prva tvrtka u Sisačko-moslavačkoj županiji ima okolišnu dozvolu, proveo je župana sa suradnicima i upoznao ih s procesom proizvodnje i uvjetima poslovanja Lipovice, predsjednik Uprave Drago Šercer.
Župan je nakon obilaska rekao kako mu je drago da je prošao kompletan proizvodni proces u Tvornici radijatora Lipovica: „Zanimljivo, ulaskom u pogon nemate baš dojam da je tu metalurgija. Moram reći da je proizvodni proces na zavidnoj razini i oprema je vrlo kvalitetna. Vidljivo je da tvornica ima vrlo kvalitetan proizvod, međutim, po izjavi predsjednika Uprave, problemi su s tržištem i tu bih ja, na neki način apelirao na naše građevinare, na projektante, da što više upotrebljavaju radijatore Lipovica.“
Župan je sa zadovoljstvom ukazao na činjenicu da će upravo radijatori Lipovica biti korišteni u novoj osnovnoj školi, koja je u izgradnji u Popovači.
Župana su informirali i kako je 30 % proizvodnje ove tvornice u tlačnom lijevu, koji se koristi u auto industriji, pa upravo tu vidi mogućnost daljeg razvoja tvrtke, koja ima i znanje i opremu za to, ali je potrebno uložiti izvjesna financijska sredstva u ovu tvrtku, koja je u cijelosti u državnom vlasništvu.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd