• 044 500 330

Arhiva objava

Veleposlanica SAD u SMŽ [foto]

U kratkim izjavama nakon radnog sastanka koji je održan župan i veleposlanica su se složili da je sastanak bio koristan i da nikako ne može biti zadnji.
„Pokušali smo veleposlanicu upoznati s gradom Siskom, s našom županijom, ali moram priznati da je ona, bez obzira na kratko vrijeme u RH, jako dobro upoznala našu zemlju i dosta zna i o našoj županiji. Prezentirali smo sve ono čime se u županiji bavimo, koje probleme imamo, koje su glavne grane razvoja, gdje su mogućnosti za ulaganje i gdje smo dosad surađivali sa SAD,“ rekao je župan i zahvalio posebno veleposlanici i njenoj zemlji na ogromnoj pomoći u čišćenju minama zagađenih područja Hrvatske i Sisačko-moslavačke županije.
„Bila je ovo divna prigoda, moja prva mogućnost posjeta gradu Sisku. Jako cijenim mogućnost koju sam imala, razgovarati sa županom i čuti mogućnosti i izazove u županiji. Radujem se susretima s drugim dužnosnicima koji su preda mnom, obilasku američke investicije i radu sa županijom i gradom Siskom na postizanju ciljeva sigurnosti, napretka i općih vrijednosti Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj. Hvala vam lijepa na toplom dočeku i radujem se budućim posjetima ovoj prekrasnoj županiji,“ rekla je američka veleposlanica.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd