• 044 500 330

Arhiva objava

Udruga mladih „Krapje“ [foto]

Udruga je osnovana 2013. godine i okuplja mladež i djecu sela Jasenovačke Posavine, ima ukupno tridesetak članova i ove su subote otvorili završeni trogodišnji projekt, dječje igralište, s istim ciljem kao i samo djelovanje Udruge, zadržati stanovnike u ovim prostorima, odnosno zaustaviti odlazak, prije svega, mladih ljudi iz Krapja, Drenova Boka, Puske, Plesma i ostalih naselja ovog područja.
Svečanoj sjednici i otvorenju dječjeg igrališta nazočio je i zamjenik župana Marin Piletić, koji je od predsjednice Udruge Nikoline Srnčević primio zahvalnicu Sisačko-moslavačkoj županiji za potporu njenom radu.
Zamjenik župana zahvalio je Udruzi na velikim rezultatima koje je ostvarila u kratkom razdoblju djelovanja i postojanja: „Ono što mi je posebno dargo je da je Općina Jasenovac i ova Udruga dobila svoju predstavnicu u Savjetu mladih SMŽ, to je vaša predsjednica. Zaista vjerujem da će na taj način dosadašnja suradnja biti još i bolja,“ rekao je Piletić, dodajući da upravo ovakav rad pokazuje prednosti i potrebu ravnomjernog razvoja, što je i obveza, ali i programska odrednica Sisačko-moslavačke županije..


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd