• 044 500 330

Vijesti

Školski sportski savez SMŽ u utorak, 14. ožujka 2023. godine održao je županijsko natjecanje iz atletike za učenike i učenice 7. i 8. razrede osnovnih škola i učenike i učenice srednjih škola.

Održano županijsko natjecanje iz atletike

Školski sportski savez SMŽ u utorak, 14. ožujka 2023. godine održao je županijsko natjecanje iz atletike za učenike i učenice 7. i 8. razrede osnovnih škola i učenike i učenice srednjih škola. Ovom prigodom domaćin sportski centar Kutina ugostio je preko 450 sportaša iz svih dijelo naše županije.

Nakon himne i uvodnog govora Ljiljane Gavranović, predsjednik Saveza Josip Šimunović pozdravio je sve prisutne i podsjetio na važnost fair play ponašanja. Predsjednik gradskog vijeća Grada Kutine Nebojša Čović izrazio se zadovoljstvo s velikim brojem učenika i učenica koji se bave sportskom aktivkosti. Naše atletičare i atletičarke dodatno je motivirao ravnatelj Sportskog Centra Kutina Renato Habek.
Županijsko natjecanje otvorila je pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport, mlade i civilno društvo Sisačko-moslavačke županije Robertina Štajdohar koja u svom obraćanju ohrabrila prisutne sportaše i potaknula ih da daju sve od sebe.

U natjecanju je sudjelovala 41 ekipa, a da sve na atletskim stazama prođe u skladu s pravilima pobrinuli su se članovi AK Moslavina Kutina i AK Jasenovac.

Konačni poredak-dječaci:
1. ŠSD Novska, OŠ Novska 
2. ŠSD Vihor, OŠ Mate Lovraka Kutina
3. ŠSD Slavonac, OŠ Josipa Kozarca 

Konačni poredak-djevojčice:
1. ŠSD Žubor, OŠ Zvonimira Franka 
2. ŠSD Dunja, OŠ Stjepana Kefelje
3. ŠSD Ribari, OŠ braća Ribar Sisak

Konačni poredak- mladići:
1. ŠSD Banovac, SŠ Glina
2. ŠSD Tehničar, Tehnička škola Kutina 
3. ŠSD Augustin, SŠ Tina Ujevića 

Konačni poredak-djevojke:
1. ŠSD Gimnazijalac, Gimnazija Sisak 
2. ŠSD Augustin, SŠ Tina Ujevića
3. ŠSD Srednjoškolac, SŠ Novska 


📸: Ema, IPL novinarka

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd