• 044 500 330

Vijesti

Povodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije održan je utrka Mali maraton Sisak-Trebarjevo dužine 15 km. Ovo je tradicionalna utrka koja je organizirana u spomen na braću Radić.  Utrku je otvorio Darjan Vlahov, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije, razvojne projekte i fondove EU.   Prije Malog maratona, održana je utrka školaraca, a najuspješnijima su uručene medalje. Utrku Mali maraton Sisak-Trebarjeva je organizirala Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, a nagrade najuspješnijim trkačima su dodijeljene na cilju u Trebarjevu Desnom.

Mali maraton Sisak - Trebarjevo

Povodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije održana je utrka Mali maraton Sisak-Trebarjevo dužine 15 km. Ovo je tradicionalna utrka koja je organizirana u spomen na braću Radić.

Utrku je otvorio Darjan Vlahov, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije, razvojne projekte i fondove EU.

Prije Malog maratona, održana je utrka školaraca, a najuspješnijima su uručene medalje. Utrku Mali maraton Sisak-Trebarjeva je organizirala Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, a nagrade najuspješnijim trkačima su dodijeljene na cilju u Trebarjevu Desnom.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd