• 044 500 330

Vijesti

Povodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije održana je biciklijada “Giro de Banovina 2022” dužine oko 122 km sa startom u Sisku i ciljem u Hrvatskoj Kostajnici, a prolazila je kroz Petrinju, Glinu i Dvor.  Biciklijadu je organizirao RBU Labudovi sa Zajednicom sportskih udruga i saveza SMŽ, Turističkom zajednicom SMŽ i Biciklističkim savezom SMŽ.  Prije samoga starta svim natjecateljima je sigurnu vožnju zaželio Darjan Vlahov, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije, razvojne projekte i fondove EU i Marko Badrić, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ.

Biciklijada "Giro de Banovina 2022"

Povodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije održana je biciklijada “Giro de Banovina 2022” dužine oko 122 km sa startom u Sisku i ciljem u Hrvatskoj Kostajnici, a prolazila je kroz Petrinju, Glinu i Dvor.

Biciklijadu je organizirao RBU Labudovi sa Zajednicom sportskih udruga i saveza SMŽ, Turističkom zajednicom SMŽ i Biciklističkim savezom SMŽ.

Prije samoga starta svim natjecateljima je sigurnu vožnju zaželio Darjan Vlahov, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije, razvojne projekte i fondove EU i Marko Badrić, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd