• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivan Celjak sa suradnicima je posjetio Osnovnu školu Ivo Kozarčanin u Hrvatskoj Dubici čiji je osnivač Sisačko-moslavačka županija, a na kojoj su provedeni radovi energetske obnove.

Završena energetska obnova OŠ Ivo Kozarčanin u Hrvatskoj Dubici

Župan Ivan Celjak sa suradnicima je posjetio Osnovnu školu Ivo Kozarčanin u Hrvatskoj Dubici čiji je osnivač Sisačko-moslavačka županija, a na kojoj su provedeni radovi energetske obnove.

„Završeni su radovi energetske obnove na objektu Osnovne škole Ivo Kozarčanin u Hrvatskoj Dubici. Ovo je sada potpuno novouređen prostor pri čemu je napravljena nova fasada, sustav rasvjete i izvršena je toplinska izolacija krova. Ono što je važno da su učenici i djelatnici vrlo zadovoljni, a ovim radovima na energetskoj obnovi smo isto tako postigli uštedu na energentima što je osobito važno u vrijeme porasta njihovih cijena.“- izjavio je župan Ivan Celjak.

Energetske mjere provedene na školskoj zgradi obuhvaćaju izvedbu sustava toplinske izolacije vanjskih zidova i sustava toplinske izolacije krova iznad grijanog prostora, zamjenu vanjske stolarije, zamjenu unutarnje rasvjete učinkovitijom i ugradnju fotonaponskih modula za proizvodnju električne energije.

Ukupni prihvatljivi troškovi provedenih radova su 4.131.536,34 kn, od čega su
ukupna bespovratna sredstva Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine 2.503.652,65 kn, a ukupna bespovratna sredstva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije 831.941,85 kn.

Osnovnu školu Ivo Kozarčanin pohađa devedeset petero djece u jednosmjenskoj nastavi i ima 30 zaposlenika. Škola u svom sastavu ima i dječji vrtić, u zgradi odvojenoj od škole, u kojem je trenutno dvadeset i četvero djece.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd