Službena mrežna stranica Sisačko-moslavačke županije

  • 044 500 000

Vijesti

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić susreo se s predstavnicima Svjetske banke i Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. U suradnji s Ministarstvom, Županija priprema projekte koji se mogu financirati iz zajma Svjetske banke, a vezani su uz potres koja je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije.

Susret s predstavnicima Svjetske banke i Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Zamjenik župana Mihael Jurić susreo se s predstavnicima Svjetske banke i Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. U suradnji s Ministarstvom, Županija priprema projekte koji se mogu financirati iz zajma Svjetske banke, a vezani su uz potres koja je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije.

Obilazak je počeo u Petrinji na mjestu buduće Srednje škole Petrinja, nekadašnje zgrade Gavrilovića, a nastavljen je na lokaciji buduće Ekonomske škole Sisak za koju Sisačko-moslavačka županija ima pripremljenu dokumentaciju.

Nakon obilaska s predstavnicima Svjetske banke i Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine je održan radni sastanak.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-000

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

zpd
 

facebook1