• 044 500 330

Vijesti

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je u srijedu, 16. ožujka 2022. godine, u dvorani "Cocktail II." u Sisku nazočio svečanosti proglašenja najuspješnijih sportašica i sportaša Sisačko-moslavačke županije za 2021. godinu.

Proglašenje najuspješnijih sportašica i sportaša SMŽ za 2021. godinu

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je u srijedu, 16. ožujka 2022. godine, u dvorani "Cocktail II." u Sisku nazočio svečanosti proglašenja najuspješnijih sportašica i sportaša Sisačko-moslavačke županije za 2021. godinu.

"Svaki puta kada branite boje vaših klubova, bilo da se radi o individualnom ili momčadskom sportu, vi predstavljate Sisačko-moslavačku županiju, a vaši sjajni rezultati čine nas ponosnim. Sjajne rezultate postižete zbog talenta kojeg razvijate radom, disciplinom, ustrajnosti, odricanjem, odricanjem vaših roditelja i zbog kvalitetnog rada vaših trenera, ali prvenstveno za te rezultate ste najzaslužniji upravo vi. Ove nagrade koje ćete večeras primiti su samo djelić izraza ponosa i zahvalnosti koje osjećamo za vaše sjajne rezultate te se nadam da će i ove nagrade biti poticaj za vaš ustrajan rad u budućnosti i da nastavite sa sjajnim rezultatima na ponos svih nas.", izjavio je župan Celjak.

Nagradu za promociju SMŽ i poseban doprinos radu osobama s invaliditetom je dobio Atletski klub „Odisej“ Kutina, dok je nagradu za trenera sportaša s invaliditetom za 2021. godinu dobio Mihovil Rendulić.

Nagrađeni sportaš s invaliditetom za 2021. godinu je Matija Sloup, dok je sportašica s invaliditetom za 2021. godinu Ana Gradečak.

Nagrađene sportske nade za 2021. godinu su:
- Lana Pezić, Hrvački klub Petrinja
- Paula Kovačević, Atletski klub Sisak
- Tija Petrinec, Atletski klub Moslavina Kutina
- Zoja Šaban, Streljački klub HVIDR-a Sisak
- Roza Jelčić, Športski karate klub Tigar Sisak
- Sara Stojaković, Športski karate klub Tigar Sisak
- Lucija Ferčić, Športski karate klub Tigar Sisak
- Borna Klobučar, Kickboxing klub Glina
- David Oparić, Atletski klub Moslavina Kutina
- Franko Slota, Streljački klub Magnum Kutina
- Matija Slanac, Gimnastički klub Petrinja
- Vanja Burmudžija, Športski kickboxing klub Kutina
- Patrik Krmpotić, Atletski klub Jasenovac

Najbolja muška ekipa za 2021. godinu je Rukometni klub „Moslavina“ Kutina, dok je najbolja ženska ekipa za 2021. godinu Kuglački klub Siscia Sisak.

Nagradu za najuspješnijeg trenera za 2021. godinu je dobio Željko Jambrović iz Gimnastičkog kluba Petrinja.

Najuspješniji sportaš za 2021. godinu je Pavel Puklavec iz Hrvačkog klub Petrinja, dok je nagradu za najuspješniju sportašicu za 2021. godinu osvojila Sara Pejak iz Kuglačkog kluba Siscia Sisak.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd