• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivan Celjak sa suradnicima održao je u petak, 4. veljače 2022. godine, u Glini, radni sastanak s gradonačelnikom Ivanom Jankovićem.

Radni sastanak župana i gradonačelnika Gline

Župan Ivan Celjak sa suradnicima održao je u četvrtak, 3. veljače 2022. godine, u Glini,radni sastanak s gradonačelnikom Ivanom Jankovićem.

Županija će za nekoliko tjedana u Glini preseliti ambulante Doma zdravlja koje su u kontejnerima. Radovi su u punom jeku i ovim posljednjim preseljenjem sve zdravstvene djelatnosti iz nadležnosti Županije obavljat će se u čvrstim i sigurnim objektima. 

Županija provodi postupak javne nabave i očekuje se skori početak radova na oštećenom Domu za starije osobe u Glini te, bi prema sadašnjoj dinamici, to trebao biti prvi javni objekt obnovljen na području Gline.

Županijska uprava za ceste nastavit će i dalje ubrzanim tempom sanaciju cesta iz svoje nadležnosti i to cestu Stankovac-Slana, cestu u Buzeti, sanaciju mosta u Prekopi, koja procijenjena vrijednost je oko 3,5 milijuna kuna. 

Radi poticanja bržeg razvoja gospodarstva, Županija će u Glini otvoriti Poduzetnički centar u okviru kojeg će poduzetnici, jednako kao i u Sisku, moći registrirati tvrtke i obavljati svoje djelatnosti.   

Predstavnici Sisačko-moslavačke županije i Grada Gline razgovarali su o daljnjoj suradnji u rješavanju svih problema u korist stanovnika ovog područja. 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd