• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik župana Mihael Jurić je u četvrtak, 11. studenoga 2021. godine, u prostoru Doma obrtnika u Sisku primio predavače i polaznike 24. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“

Polaznici Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ na studijskom putovanju u Sisačko-moslavačkoj županiji

Zamjenik župana Mihael Jurić je u četvrtak, 11. studenoga 2021. godine, u prostoru Doma obrtnika u Sisku primio predavače i polaznike 24. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“, koji su u okviru svojeg uobičajenog studijskog putovanja došli u posjet Sisačko-moslavačkoj županiji. Zamjenik župana im je u svom uvodnom obraćanju približio gospodarsku i društvenu sliku Sisačko-moslavačke županije, a u kratkom razgovoru odgovarao na pitanja polaznika.
Svoj boravak u SMŽ polaznici Ratne škole nastavili su u prostoru Gradskog muzeja Sisak, poslušali predavanje o vojnoj povijesti grada i slavnoj bitci pod Siskom 1593. godine. Na Gradskom groblju Viktorovac odali su počast stožernom generalu Janku Bobetku. Posjetili su i vojarnu „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji, a obilazak SMŽ završili u Gornjem Viduševcu pokraj Gline na području predaje 21. Kordunskog korpusa Hrvatskoj vojsci.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd