• 044 500 330

Vijesti

Ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Radovan Fuchs u pratnji pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport SMŽ Darjana Vlahova i ravnateljice Srednje škole Glina Marije Margušić Novosel posjetio je danas Osnovnu školu Glina. Ravnateljica škole upoznala je ministra s procesom obnove škole nakon potresa i aktivnostima vezanim za početak nove školske godine. Ministar je obišao obnovljene učionice i izrazio zadovoljstvo obavljenim radovima kako bi se učenici vratili na nastavu. Sredstvima Sisačko-moslavačke županije u iznosu od 1,5 milijuna kuna škola je u potpunosti obnovljena te se od ožujka nastava održava redovno uživo u školi. Ministar je iz škole sudjelovao na online sastanaku s ravnateljima osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske na temu početka nove školske godine.

Posjet Osnovnoj školi Glina

Ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Radovan Fuchs u pratnji pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport SMŽ Darjana Vlahova i ravnateljice Srednje škole Glina Marije Margušić Novosel posjetio je danas Osnovnu školu Glina. Ravnateljica škole upoznala je ministra s procesom obnove škole nakon potresa i aktivnostima vezanim za početak nove školske godine. Ministar je obišao obnovljene učionice i izrazio zadovoljstvo obavljenim radovima kako bi se učenici vratili na nastavu.

Sredstvima Sisačko-moslavačke županije u iznosu od 1,5 milijuna kuna škola je u potpunosti obnovljena te se od ožujka nastava održava redovno uživo u školi. Ministar je iz škole sudjelovao na online sastanaku s ravnateljima osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske na temu početka nove školske godine.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd