• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivan Celjak je u petak, 27. kolovoza 2021. godine,  u prostoru Hotela Panonija u Sisku, zajedno s potpredsjednikom Vlade, ministrom hrvatskih branitelja i načelnikom Stožera Civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa Tomom Medvedom, potpredsjednikom Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Borisom Miloševićem i ministrom gospodarstva i održivog razvoja Tomislavom Ćorićem nazočio predstavljanju mjere „Javni rad – otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na područjima Sisačko-moslavačke županije“.

Javni rad - otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na područjima Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivan Celjak je u petak, 27. kolovoza 2021. godine, u prostoru Hotela Panonija u Sisku, zajedno s potpredsjednikom Vlade, ministrom hrvatskih branitelja i načelnikom Stožera Civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa Tomom Medvedom, potpredsjednikom Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Borisom Miloševićem i ministrom gospodarstva i održivog razvoja Tomislavom Ćorićem nazočio predstavljanju mjere „Javni rad – otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na područjima Sisačko-moslavačke županije“.
Mjeru je predstavio ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.
U provođenje ove mjere uključeno je 468 osoba i utrošeno 16 milijuna kuna, rekao je Aladrović. U programe javnih radova uključuju se nezaposlene osobe s prebivalištem na ugroženim područjima.
Obzirom se u dosadašnjoj provedbi mjera pokazala iznimno korisnom i uspješnom u otklanjanju posljedica katastrofe uzrokovane potresom, mjera je produžena za 6 mjeseci, tj. omogućen je nastavak javnog rada za uključene osobe do ukupno 12 mjeseci.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd