• 044 500 330

Vijesti

U srijedu, 14. srpnja 2021. godine, u Zagrebu je održana sjednica kolegija župana Hrvatske zajednice županija na kojoj je sudjelovao župan Ivan Celjak. Glavna tema sjednice je bila vezana uz centre za gospodarenje otpadom, odnosno dinamiku uspostavljanja istih.   Sjednici je prisustvovao i ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić koji je naglasio da uspostava učinkovitog i održivog sustava gospodarenja otpadom zahtijeva partnerski odnos svih sudionika: Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, jedinica lokalne i regionalne samouprave i građana.

Održana sjednica kolegija župana Hrvatske zajednice županija

U srijedu, 14. srpnja 2021. godine, u Zagrebu je održana sjednica kolegija župana Hrvatske zajednice županija na kojoj je sudjelovao župan Ivan Celjak. Glavna tema sjednice je bila vezana uz centre za gospodarenje otpadom, odnosno dinamiku uspostavljanja istih.

Sjednici je prisustvovao i ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić koji je naglasio da uspostava učinkovitog i održivog sustava gospodarenja otpadom zahtijeva partnerski odnos svih sudionika: Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, jedinica lokalne i regionalne samouprave i građana.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd