• 044 500 330

Vijesti

Predsjednik Županijske skupštine Mijo Šepak je u četvrtak 8. srpnja 2021. godine, nazočio u Osekovu konferenciji projekta "Povećanje privlačnosti i obrazovnog kapaciteta Parka prirode Lonjsko polje izgradnjom posjetiteljskog centra „Crna roda“ Osekovo“.  Projekt koji je u završnoj fazi je vrijedan 20 milijuna kuna, a financira se bespovratnim sredstvima od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Ustanova ga provodi u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom i Gradom Popovača.  Predsjednik Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Mijo Šepak istaknuo je kako povećanje atraktivnosti Parka te povećanje obrazovnog kapaciteta ciljanih skupina glavni su cilj njegove provedbe.

Završen posjetiteljski centar “Crna roda” Osekovo

Predsjednik Županijske skupštine Mijo Šepak je u četvrtak 8. srpnja 2021. godine, nazočio u Osekovu konferenciji projekta "Povećanje privlačnosti i obrazovnog kapaciteta Parka prirode Lonjsko polje izgradnjom posjetiteljskog centra „Crna roda“ Osekovo“.

Projekt koji je u završnoj fazi je vrijedan 20 milijuna kuna, a financira se bespovratnim sredstvima od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Ustanova ga provodi u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom i Gradom Popovača.

Predsjednik Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Mijo Šepak istaknuo je kako povećanje atraktivnosti Parka te povećanje obrazovnog kapaciteta ciljanih skupina glavni su cilj njegove provedbe.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd