• 044 500 330

Vijesti

U četvrtak, 8. srpnja 2021. godine, održano je predstavljanje rezultata provedbe projekta "(O)drži moj korak!" kojeg je Agencija lokalne demokracije Sisak provela u partnerstvu s Gimnazijom Sisak, Srednjom školom Ivana Trnskog iz Hrvatske Kostajnice i Sisačko-moslavačkom županijom.  Projekt je usmjeren na međusektorsko partnerstvo u podizanju svijesti o održivom razvoju kroz volontiranje te razvoj praktičnog programa obrazovanja o održivom razvoju djece i mladih kroz volontiranje i rad školskih volonterskih klubova.

Predstavljani rezultati projekta "(O)drži moj korak!"

U četvrtak, 8. srpnja 2021. godine, održano je predstavljanje rezultata provedbe projekta "(O)drži moj korak!" kojeg je Agencija lokalne demokracije Sisak provela u partnerstvu s Gimnazijom Sisak, Srednjom školom Ivana Trnskog iz Hrvatske Kostajnice i Sisačko-moslavačkom županijom.

Projekt je usmjeren na međusektorsko partnerstvo u podizanju svijesti o održivom razvoju kroz volontiranje te razvoj praktičnog programa obrazovanja o održivom razvoju djece i mladih kroz volontiranje i rad školskih volonterskih klubova.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd