• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić je u srijedu, 16. lipnja 2021. godine, u prostoru gaming inkubatora Pismo 2 u Novskoj, nazočio događaju "Moć Vještina".  Riječ je o projektu pokrenutom od strane tvrtke ManpowerGroup Hrvatska u partnerstvu s Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Romskom organizacijom mladih i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Cilj projekta je pokretanje prve platforme za usavršavanje koja bi uključila privatni, javni i civilni sektor, a koristila bi digitalne alate, gamefikaciju i individualno mentorstvo u procesu procjene vještina i usavršavanja.

Događaj "Moć Vještina" u gaming inkubatoru Pismo 2 u Novskoj

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić je u srijedu, 16. lipnja 2021. godine, u prostoru gaming inkubatora Pismo 2 u Novskoj, nazočio događaju "Moć Vještina".

Riječ je o projektu pokrenutom od strane tvrtke ManpowerGroup Hrvatska u partnerstvu s Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Romskom organizacijom mladih i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Cilj projekta je pokretanje prve platforme za usavršavanje koja bi uključila privatni, javni i civilni sektor, a koristila bi digitalne alate, gamefikaciju i individualno mentorstvo u procesu procjene vještina i usavršavanja.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd