• 044 500 330

Vijesti

Župan Celjak s predstavnicima Svjetske banke za Hrvatsku i ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, g. Darkom Horvatom.  Delegacija Ministarstva i Svjetske banke posjetila je Petrinju gdje se održao radni sastanak s ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, g. Darkom Horvatom, županom Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom i novoizabranom gradonačelnicom Magdalenom Komes.  Delegaciju Svjetske banke predvodila je gđa Elisabetta Capannelli, direktorica Svjetske banke za Hrvatsku, i g. Jehan Arulpragasam koji preuzima tu funkciju 01. srpnja 2021.  Tema sastanka bila je upoznati nadolazećeg direktora s aktivnostima koje Svjetska banka provodi u Republici Hrvatskoj i potrebama na potresom pogođenom području.

Delegacija Svjetske banke u Hrvatskoj

Župan Celjak s predstavnicima Svjetske banke za Hrvatsku i ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, g. Darkom Horvatom.

Delegacija Ministarstva i Svjetske banke posjetila je Petrinju gdje se održao radni sastanak s ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, g. Darkom Horvatom, županom Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom i novoizabranom gradonačelnicom Magdalenom Komes.

Delegaciju Svjetske banke predvodila je gđa Elisabetta Capannelli, direktorica Svjetske banke za Hrvatsku, i g. Jehan Arulpragasam koji preuzima tu funkciju 01. srpnja 2021.
Tema sastanka bila je upoznati nadolazećeg direktora s aktivnostima koje Svjetska banka provodi u Republici Hrvatskoj i potrebama na potresom pogođenom području.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd