• 044 500 330

Vijesti

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Roman Rosavec su u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine, u „Moslavačkoj priči“ nazočili 17. sjednici Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola i Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja Sisačko-moslavačke županije.

Sjednica udruga ravnatelja osnovnih i srednjih škola Sisačko-moslavačke županije

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Roman Rosavec su u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine, u „Moslavačkoj priči“ nazočili 17. sjednici Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola i Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja Sisačko-moslavačke županije. U ovoj je prigodi priređen i oproštaj od ravnateljica koje ove godine odlaze u mirovinu, pa su tako zamjenik župana i predsjednica Županijske skupštine predali prigodne poklone ravnateljici petrinjske Osnovne škole Dragutina Tadijanovića Ruži Novaković.
Zamjenik župana Roman Rosavec u svom je obraćanju naglasio važnost posla koje ravnatelji i škole obavljaju, kao i izvrsnu suradnju koju Sisačko-moslavačka županija ima sa svojim školama i ljudima koji ih vode.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd