• 044 500 330

Vijesti

Potpisivanje i uručivanje ugovora o dodjeli bespovratnih nacionalnih i EU sredstava

Potpisivanje i uručivanje ugovora o dodjeli bespovratnih nacionalnih i EU sredstava

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine, u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak nazočili potpisivanju i uručivanju ugovora o dodjeli bespovratnih nacionalnih i EU sredstava.
Na početku su se nazočnima obratili župan Ivo Žinić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric i državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU Nikolina Klaić.
Ugovore iz triju programa: Programa sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2019. godinu, Programa održivog razvoja lokalne zajednice i Programa za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenima pripadnicima nacionalnih manjina korisnicima je uručila državna tajnica Klaić. Među 29 programa, vrijednih gotovo 25 milijuna kuna, bilo je i 11 projekata Sisačko-moslavačke županije, koje je primio i potpisao župan Ivo Žinić.
Na području Sisačko-moslavačke županije, naglasila je Klaić, ukupno je u mandatu ove Vlade ugovoreno ukupno 221 milijun eura, odnosno 1,7 milijardi kuna.
Ugovore korisnicima iz Programa „Razvoj poduzetništva u Gradu Petrinji“ (EU sredstva) uručili su državna tajnica Nikolina Klaić, ravnatelj Tomislav Petric te župan Ivo Žinić.

Ovdje poslušajte izjave državne tajnice Klaić:

… ravnatelja Petrica:

… i župana Ive Žinića:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd