• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 29. studenoga 2019. godine, u sali za poslovne sastanke  u Službi za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak nazočio svečanom uručenju donacije INA-e Bolnici.

Donacijom INA-e do vrijednog uređaja

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 29. studenoga 2019. godine, u sali za poslovne sastanke u Službi za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak nazočio svečanom uručenju donacije INA-e Bolnici.
Zahvaljujući ovoj, 100 000 kuna vrijednoj, donaciji županijska opća bolnica i odjel za urologiju , dobili su novi uređaj, ureterorenoskop, koji se koristi u dijagnostici, ali i liječenju oboljenja urološkog sustava, u prvom redu mokraćnog mjehura, mokraćovoda i kanalnog sustava bubrega .
Nakon predstavljanja donacije zamjenik župana Celjak je, zajedno s direktorom sisačke rafinerije Damirom Butkovićem, ravnateljem sisačke bolnice dr. Tomislavom Dujmenovićem i vaterpolistima, reprezentativcima Hrvatske, obišao odjel Pedijatrije i malim pacijentima uručio prigodne poklone.

Ovdje poslušajte izjavu zamjenika župana Ivana Celjaka:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd