• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio njegov zamjenik Roman Rosavec, najavio je u srijedu, 23. listopada 2019. godine, zajedno s Valentinom Dačnik, stručnom suradnicom za plesnu kulturu Hrvatskog sabora kulture i Ivanom  Mužekom, predsjednikom Koordinacije kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije, 26. susret hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina

Najavljen 26. susret hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio njegov zamjenik Roman Rosavec, najavio je u srijedu, 23. listopada 2019. godine, zajedno s Valentinom Dačnik, stručnom suradnicom za plesnu kulturu Hrvatskog sabora kulture i Ivanom Mužekom, predsjednikom Koordinacije kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije, 26. susret hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina, koji će biti održan u Rafinerijskom domu u Sisku 26. listopada, s početkom u 18 sati.
Dio ovog susreta u kojem nastupaju folklorne skupine i ansambli s koreografiranim nastupima već je održan u Čakovcu, a u Sisku će nastupiti izvorne skupine. Našu će županiju zastupati KUD „Radost“ Sela, a nastupit će 18 folklornih skupina iz Hrvatske i gosti iz Bosne i Hercegovine.
Ovo obraćanje javnosti iskorišteno je i za najavu Susreta malih vokalnih sastava koji će u Glazbenoj školi Frana Lhotke u Sisku biti održan 23. i 24. studenoga.

Ovdje poslušajte izjavu župana Ive Žinića:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd