• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić, uz kojega su bili i njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak, kao i ravnatelj OB „Dr. Ivo Pedišić“ dr. Tomislav Dujmenović, uručio je u ponedjeljak, 14. listopada 2019. godine, odluke o stipendiranju za poslijediplomsko usavršavanje – doktorski studij za zdravstvene radnike.

Stipendije liječnicima sisačke bolnice za poslijediplomski doktorski studij

Župan Ivo Žinić, uz kojega su bili i njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak, kao i ravnatelj OB „Dr. Ivo Pedišić“ dr. Tomislav Dujmenović, uručio je u ponedjeljak, 14. listopada 2019. godine, odluke o stipendiranju za poslijediplomsko usavršavanje – doktorski studij za zdravstvene radnike. Stipendije u ukupnom iznosu od 60 000 kuna za trogodišnji poslijediplomski studij primat će dr. Andrea Lončar i dr. Goran Kuzmec.
Župan je u svom obraćanju rekao kako je ovo stipendiranje samo dio višegodišnjih kontinuiranih napora da se rad bolnice poboljša, olakša, ali i afirmira. Opća bolnica će po završetku dobiti dvoje znanstvenih radnika, koji će ne samo unaprijediti kvalitetu i stručnost svoga rada, nego i pokazati da postoji prostor za napredovanje u struci.

Ovdje poslušajte izjave koje su u ovoj prigodi dali župan Ivo Žinić:

… i ravnatelj Bolnice, dr. Tomislav Dujmenović:

 

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd