• 044 500 330

Vijesti

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u ponedjeljak, 7. listopada 2019. godine, u Hotelu Panonija u Sisku nazočila obilježavanju Svjetskog dana učitelja.

Obilježen Svjetski dan učitelja

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u ponedjeljak, 7. listopada 2019. godine, u Hotelu Panonija u Sisku nazočila obilježavanju Svjetskog dana učitelja. program su svojim nastupom obogatili plesačice i plesači Športskog plesnog kluba TOP STEP.
U svom je obraćanju Ivanka Roksandić naglasila dobru suradnju koju Županija njeguje s učiteljima, podsjetila na trajne napore da se uvjeti rada učitelja poboljšaju, te zaželjela učiteljima uspješan nastavak obavljanja njihova odgovornog posla, bez kojeg ne može biti napretka u društvu.
Sanja Šprem, predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja, na ovoj je svečanoj večeri objavila imena počasnih članova ovog sindikata s područja Sisačko-moslavačke županije. Među njima su, zahvaljujući izvrsnoj suradnji sa sindikatom, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, zamjenik župana Roman Rosavec i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Darjan Vlahov.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd