• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je, kao predsjednik Organizacijskog odbora, u subotu, 21. rujna 2019. godine, svečano otvorio 17. državno natjecanje u oranju i 8. natjecanje u oranju konjima, koje je održano na poljoprivrednoj površini Bečko zvono u Općini Sunja

17. državno natjecanje u oranju i 8. natjecanje u oranju konjima održano u Sunji

Župan Ivo Žinić je, kao predsjednik Organizacijskog odbora, u subotu, 21. rujna 2019. godine, svečano otvorio 17. državno natjecanje u oranju i 8. natjecanje u oranju konjima, koje je održano na poljoprivrednoj površini Bečko zvono u Općini Sunja. Uz župana su bili i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Roman Rosavec, kao i ostali ugledni gosti natjecanja koje je i ovaj put održano pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.
Nakon otvorenja župan je sa suradnicima obišao i štandove koji su bili postavljeni kod samog polja na kojem je natjecanje provedeno.
Nakon višesatnog zahtjevnog natjecanja pobjednici po kategorijama su bili Miroslav Bartolović iz Požeško-slavonske županije u kategoriji „Plugovi ravnjaci“, Zrinko Miličić iz Osječko-baranjske županije u kategoriji „Plugovi premetnjaci“, dok je u kategoriji „Oranje konjima“ najbolji bio Jure Capan iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd