• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio i njegov zamjenik Roman Rosavec, u utorak, 10. rujna 2019. godine, svečano je uručio Zvjezdani Martinec, ravnateljici Osnovne škole Zorke Sever Popovača ključeve vozila namijenjenog dostavi obroka pripremljenih u školskoj kuhinji u područne škole i ostalim potrebama škole.

Novo dostavno vozilo za Osnovnu školu Zorke Sever Popovača

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio i njegov zamjenik Roman Rosavec, u utorak, 10. rujna 2019. godine, svečano je uručio Zvjezdani Martinec, ravnateljici Osnovne škole Zorke Sever Popovača ključeve vozila namijenjenog dostavi obroka pripremljenih u školskoj kuhinji u područne škole i ostalim potrebama škole. Cijena vozila je 145 000 kuna. U kupnji vozila sudjelovao je i Grad Popovača s iznosom od 60 000 kuna dok je preostali dio sredstava u iznosu od 85 000 kuna osigurala Sisačko-moslavačka županija.
Osnovnu školu Zorke Sever pohađa 491 učenik, od čega je 314 u matičnoj školi, dok je 177 u područnim školama Voloder, Donja Gračenica, Gornja Gračenica i Osekovo. Sveukupno zaposlenih je 81 djelatnik.
Projektom Topli obrok – obrok zdravlja Sisačko-moslavačka županija osigurava standard od tri kuhana obroka u svim matičnim i područnim školama kojima je Županija osnivač. U matičnim školama se obnavljaju kuhinje, a za više područnih škola kupuju se vozila za prijevoz obroka. Jedno takvo vozilo kupljeno je i u Osnovnoj školi Zorke Sever, Popovača za prijevoz hrane u četiri područne škole.
Župan je, uz pratnju svoga zamjenika, u ovoj školi obišao i pozdravio nove učenike, polaznike prvog razreda i zaželio im uspješno obrazovanje u njihovoj novoj školi.

Poslušajte izjavu župana Ive Žinića:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd