• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 29. kolovoza 2019. godine, u prostoru Općine Sunja predsjedao 3. sjednicom Organizacijskog odbora Državnog natjecanja u oranju. Sudionici sjednice, kojoj je nazočio i zamjenik župana Roman Rosavec, su se po njenom završetku obratili medijima, nakon čega je uslijedio obilazak lokacije na kojoj će biti održano Državno natjecanje u oranju 2019. godine.

3. sjednica Organizacijskog odbora Državnog natjecanja u oranju

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 29. kolovoza 2019. godine, u prostoru Općine Sunja predsjedao 3. sjednicom Organizacijskog odbora Državnog natjecanja u oranju.
Sudionici sjednice, kojoj je nazočio i zamjenik župana Roman Rosavec, su se po njenom završetku obratili medijima, nakon čega je uslijedio obilazak lokacije na kojoj će biti održano Državno natjecanje u oranju 2019. godine. Ovo natjecanje u oranju, rekao je župan Ivo Žinić, za našu je županiju i te kako važno. Obzirom na velike poljoprivredne površine i činjenicu da je poljoprivreda jedna od strateških grana razvoja Sisačko-moslavačke županije, svakako je dobro ugostiti najbolje hrvatske orače i pokazati i na taj način promovirati poljoprivrednu proizvodnju. Izaslanstvo Županije je bilo i na prethodno održanom natjecanju u Osijeku, kako bi prikupilo iskustva i što bolje pripremilo natjecanje, koje će na poljima kraj Sunje biti održano 20. i 21. rujna.

Ovdje poslušajte izjavu župana Ive Žinića:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd