• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je zajedno s ministrom branitelja Tomom Medvedom u subotu, 24. kolovoza 2019. godine, u Topuskom nazočio obilježavanju Dana HVIDR-e Topusko.

Obilježen Dan HVIDR-e Topusko

Župan Ivo Žinić je zajedno s ministrom branitelja Tomom Medvedom u subotu, 24. kolovoza 2019. godine, u Topuskom nazočio obilježavanju Dana HVIDR-e Topusko. Nakon okupljanja ispred prostorija HVIDR-e u središtu Topuskog, ministar i župan su zajedno s ostalim sudionicima obilježbe u mimohodu prošli mjestom i kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika, odali počast hrvatskim braniteljima koji su položili živote na oltar domovine.
U restoranu Petrova gora održana je svečanost obilježavanja Dana HVIDR-e Topusko, tijekom koje je potpisana i povelja o suradnji HVIDR-e Topusko, Društva medicinskih sestara i tehničara Domovinskog rata i Udruge medicinskih sestara. Nakon toga je, na ulazu u Blatne kupke Lječilišta Topusko otkrivena spomen-ploča medicinskim sestrama i tehničarima Domovinskog rata.

Poslušajte izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd