• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 22. kolovoza 2019. godine, sudjelovao u obilježavanju 28. obljetnice akcije „Brđani“ i sudjelovanja „Gromova“ u obrani Sunje u Domovinskom ratu. Ovu obilježbu tradicionalno organizira Udruga ratnih veterana Druge gardijske brigade „Gromovi“. Zajedno s predstavnicima udruge, roditeljima i članovima obitelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnicima Općine Sunja i brojnih braniteljskih udruga, župan Ivo Žinić je u položio vijenac i zapalio svijeću kod spomenika poginulim „Gromovima“ u mjestu Brđani Cesta, na prilazu Sunji, kao i kod spomen-ploče poginulim „Gromovima“ na željezničkoj postaji Sunja.

Obilježena 28. obljetnica akcije „Brđani“

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 22. kolovoza 2019. godine, sudjelovao u obilježavanju 28. obljetnice akcije „Brđani“ i sudjelovanja „Gromova“ u obrani Sunje u Domovinskom ratu.
Ovu obilježbu tradicionalno organizira Udruga ratnih veterana Druge gardijske brigade „Gromovi“.
Zajedno s predstavnicima udruge, roditeljima i članovima obitelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnicima Općine Sunja i brojnih braniteljskih udruga, župan Ivo Žinić je u položio vijenac i zapalio svijeću kod spomenika poginulim „Gromovima“ u mjestu Brđani Cesta, na prilazu Sunji, kao i kod spomen-ploče poginulim „Gromovima“ na željezničkoj postaji Sunja.
Župan je nazočio i misnom slavlju u sunjskoj crkvi Svete Marije Magdalene i nakon toga proveo neko vrijeme u druženju sa sudionicima obilježbe u domu „Sven Lasta“ u Sunji.

Ovdje poslušajte izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd