• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u petak, 9. kolovoza 2019. godine, nazočio misnom slavlju u crkvi Svetog Ivana Nepomuka u Glini. Nakon misnog slavlja župan je, zajedno sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom, nazočio obilježavanju pobjede Oružanih snaga Republike Hrvatske u Domovinskom ratu i predaje 21. korpusa neprijateljske vojske kod spomen-obilježja u Gornjem Viduševcu, na području Grada Gline.

Gornji Viduševac – obilježba pobjede Oružanih snaga RH

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 8. kolovoza 2019. godine, nazočio misnom slavlju u crkvi Svetog Ivana Nepomuka u Glini.
Nakon misnog slavlja župan je, zajedno sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom, nazočio obilježavanju pobjede Oružanih snaga Republike Hrvatske u Domovinskom ratu i predaje 21. korpusa neprijateljske vojske kod spomen-obilježja u Gornjem Viduševcu, na području Grada Gline.
Župan Ivo Žinić je u ovoj prigodi rekao: „U Glini je započeo i završio Domovinski rat. 26. lipnja 1991. godine, napadom na policijsku postaju u Glini započeo je Domovinski rat, a na današnji dan, 8. kolovoza slavimo završetak VRO „Oluja“.“
Župan je još jednom, na mjestu predaje neprijateljske vojske, pozvao sve koji mogu doprinijeti boljitku Hrvatske, posebice mladima, da se ne predaju, nego da ostaju ovdje i zajedno rade na napretku domovine, koja je stvorena zahvaljujući hrabrosti i žrtvi hrvatskih branitelja.

Ovdje poslušajte izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd