• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 5. kolovoza 2019. godine, u Poljani Lekeničkoj, naselju na području Općine Lekenik, nazočio obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Župan je najprije na mjesnom groblju, zajedno s mještanima koji su došli u svečanoj procesiji, nazočio misnom slavlju, koje je predvodio prečasni Tugomil Radiček, a nakon toga pratio i kratak program KUD-a Sveti Florijan.

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Poljani Lekeničkoj

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 5. kolovoza 2019. godine, u Poljani Lekeničkoj, naselju na području Općine Lekenik, nazočio obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
Župan je najprije na mjesnom groblju, zajedno s mještanima koji su došli u svečanoj procesiji, nazočio misnom slavlju, koje je predvodio prečasni Tugomil Radiček, a nakon toga pratio i kratak program KUD-a Sveti Florijan.
Župan se ovdje i obratio nazočnima, čestitao im ove velike dane za Hrvatsku i pozvao ih da ne zaborave žrtvu hrvatskih branitelja, nego da je čuvaju i opravdaju zajedničkim radom za domovinu. „Svatko je od nas važan i svatko može doprinijeti razvoju slobodne i demokratske Hrvatske,“ rekao je župan Ivo Žinić i završio slavnim riječima prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana: „Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što!“

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd