• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak s Brankom Šubićem, braniteljem koji čuva uspomene na Domovinski rat

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak s Brankom Šubićem, braniteljem koji čuva uspomene na Domovinski rat

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak primili su u ponedjeljak, 29. srpnja 2019. godine, Branka Šubića, hrvatskog branitelja, koji svojim sportskim poduhvatima čuva uspomenu na slavna vremena Domovinskog rata.
Šubić će ove godine prehodati trasu od Knina do Petrinje i tako nastaviti svoj petogodišnji program odavanja počasti hrvatskim braniteljima.
Župan Ivo Žinić mu je čestitao na svim dosadašnjim postignućima, ističući kao posebnu vrijednost činjenicu da ovaj ultramaratonac prolazi mjestima koja su simboli borbe za hrvatsku neovisnost pa njegov maraton nije samo ispit mentalne i fizičke snage, nego nosi u sebi crtu domoljublja, te svojim naporima želi privući veću pozornost svim događajima iz Domovinskog rata.
Put od Knina do Petrinje Šubić će prehodati u šest etapa, sve zajedno više od 260 km, a pozvao je i župana i njegovog zamjenika, kao i sve predstavnike medija da, ako im to obveze omoguće, zajedno u Petrinji, kod spomenika pukovniku Predragu Matanoviću, zapale svijeće i odaju počast hrvatskim braniteljima.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd