• 044 500 330

Vijesti

Svečana dodjela ugovora u kulturi Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u srijedu, 10. srpnja 2019. godine, u prostoru Hrvatske gospodarske komore u Sisku dodijelili ugovore po Javnom pozivu u kulturi Sisačko-moslavačke županije za 2019. godinu.

Sisačko-moslavačka županija u 2019. godini za kulturu putem Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi izdvojila je sredstva za; jedinice lokalne samouprave, javne ustanove i druge pravne i fizičke osobe, za udruge i druge organizacije civilnog društva, za crkve i vjerske zajednice izdvojena su sredstva za sanaciju i očuvanje 14 crkava katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti te za rad Zajednice udruga u kulturi Sisačko-moslavačke županije.

Za provedbu ovog Projekta iz Proračuna Sisačko-moslavačke županije izdvojeno je ukupno 2.400.000,00 kuna za 168 prijavitelja. Kroz navedena sredstva financira se zaštita i očuvanje arheološke baštine, manifestacije udruga u kulturi, likovnih djelatnosti, kazališne, muzejsko-galerijske, nakladničke, knjižničarske, glazbeno-multimedijalne djelatnosti te izgradnja, održavanje i opremanje u području kulture.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd