• 044 500 330

Vijesti

U subotu, 27. travnja, „Obrtnički sajam & Street Food Festival“

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 12. travnja 2019. godine, u prostoru Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u Sisku nazočio konferenciji za medije, kojom je najavljena manifestacija „Obrtnički sajam & Street Food Festival“.
Udruženje obrtnika Sisak 27. travnja 2019. godine organizira manifestaciju ˝Obrtnički sajam & Street Food Festival˝ koja će biti održana u pješačkoj zoni grada Siska (ulica S. i A. Radića i S.S. Kranjčevića).
Obrtnički sajam i kulinarska manifestacija prvi puta su organizirani prošle godine u sklopu promocije monografije ˝180 godina organiziranog obrtništva u Sisku˝, a kako se projekt pokazao vrlo zanimljivim i uspješnim odlučeno je kako će se tradicionalno organizirati svake godine.
U kulinarskom dijelu manifestacije očekuje se sudjelovanje predstavnika udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske, koji će pripremati autohtona jela karakteristična za kraj iz kojeg dolaze, a koja će se potom besplatno dijeliti posjetiteljima.
Uz ova dva osnovna događanja bit će organizirana i humanitarna akcija za Udrugu za terapijsko i rekreacijsko jahanje ˝Kas˝ iz Siska. Akciju će provesti Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Sisak čije članice će pružati usluge besplatnog šišanja u zamjenu za donaciju navedenoj Udruzi.
Također, predviđen je dnevni kulturno-zabavni program, te koncert glazbenog sastava ˝Opća opasnost˝ u večernjim satima za sve sudionike manifestacije, posjetitelje i građane grada Siska.

Ovdje možete poslušati izjavu zamjenika župana, Ivana Celjaka:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd