• 044 500 330

Vijesti

Svečano pokrenut web shop „Pun ceker“

Župan Ivo Žinić je sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te upraviteljem Zajednice proizvođača SMŽ, Miljenkom Žamarijom danas (29. ožujka 2019.) svečano pokrenuo web shop trgovinu „Pun ceker“ u prostoru nove prodavonice u Rimskoj ulici 8 u Sisku.

Kako je župan naglasio, Zajednica proizvođača SMŽ kroz projekt „Pun ceker“ želi proširiti poslovanje i distribuciju svojih proizvoda kroz nekoliko linija prodaje:

Maloprodaja kroz trgovine Pun ceker (Sisak, Kutina, Novska)
Plasiranje proizvoda kroz sustav pod ingerencijom SMŽ (škole, ustanove, bolnice i sl.)
Prodaja određenog asortimana preko automata
Web-shop

Župan Ivo Žinić je u svom obraćanju istaknuo i to kako je web-shop trgovina „Pun ceker“ ulistana i na platformi e-kupi tako da su njihovi proizvodi sada dostupni praktički i na cijelom teritoriju RH. Dostava namirnica je besplatna u administrativnim granicama grada Siska, a naglasio je i kako se u skoroj budućnosti priprema pilot program dostave kupljenih artikala u gradu Sisku putem dronova. U taj projekt se po županovim riječima želi uključiti više subjekata poput Zajednice tehničke kulture, Industrijske škole i zainteresiranih tvrtki i pojedinaca.
Župan Ivo Žinić je naveo kako Zajednice proizvođača SMŽ ima u svom sustavu 122 dobavljača te nudi 1143 proizvoda. Na web shopu je ulistano 240 proizvoda, a trenutno je u fazi fotografiranja još oko 400-tinjak proizvoda koji se namjeravaju ulistati kroz nekoliko dana. Na platformi e-Kupi se nalazi 100 proizvoda, a trenutno se ulistava preostalih 150 proizvoda, te još 400-tinjak proizvoda koja su u fazi slikanja.

Izjavu župana Ive Žinića poslušajte ovdje:

web shop dostupan je na poveznici https://www.kupujmo-lokalno.hr/shop/

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd