• 044 500 330

Vijesti

Predstavljen projekt "Sport za sve"

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, u utorak, 26. veljače 2019. godine, u prostoru Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije u Sisku nazočio predstavljanju projekta „Sport za sve“.
Projektom "Sport za sve" bit će osigurani sportski sadržaji za 250 djece u riziku od socijalne isključenosti koji pohađaju osnovne škole rubnih područja SMŽ. Projekt obuhvaća organizaciju škole plivanja, ljetni kamp i nabavu potrebne sportske opreme. Svaki učenik će 15 puta tijekom školske godine nazočiti školi plivanja na bazenu u Sisku i Topuskom. Učenici s edukacijom kreću u ožujku ove godine. Kad završe školu plivanja idu u ljetni kamp 2020. godine. Osim prema djeci u riziku od socijalne isključenosti projekt je usmjeren i prema učiteljima i stručnim suradnicima koji rade s djecom u riziku od socijalne isključenosti na način da će proći dodatna usavršavanja i steći znanja i vještine neophodne za daljnji rad s navedenom djecom.
Nositelj projekta ukupne vrijednosti milijun kuna je Školski sportski savez SMŽ, a partner na projektu je Sisačko-moslavačka županija.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd