• 044 500 330

Vijesti

Predstavljanje projekta turističke uniforme Turističke zajednice SMŽ i dodjela oznaka za projekt „Bike & Bed“

Župan Ivo Žinić, uz kojega su bili njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak, u zgradi Dunavskog Lloyda (Rimska 28, Sisak), održali su 12. veljače 2019. godine konferenciju za medije s temom: predstavljanje projekta „Turističke uniforme“ Turističke zajednice Sisačko moslavačke županije te dodjela oznaka za projekt „Bike & Bed“.

Na prvom dijelu konferencije predstavljene su turističke uniforme Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije. Turističke uniforme je dizajnirala gđa. Sanja Tomašinec, zajedno sa sestrom gđom. Ivanom Damjanović koje su ujedno vlasnice branda „Two sisters“ iz Siska. Uniforme su načinjene u svrhu promocije turističke ponude na sajmovima. Svoju premijeru će imati na Sajmu „Place2go“ u Zagrebu 15. - 17. ožujka 2019. godine.
Ovdje poslušajte obraćanje župana Ive Žinića na konferenciji za medije:

Na drugom dijelu konferencije za medije sisačko-moslavački župan, dodijelio je oznake „Bike & Bed“ . 32 turistička subjekta s područja Sisačko-moslavačke županije su zadovoljila uvjete. Ovim projektom povećat će se kvaliteta turističke ponude smještaja, ostvariti će se dodatna promidžba Sisačko-moslavačke županije te će se poticati specijalizacija prema različitim ciljnim skupinama.
Ovdje poslušajte obraćanje župana Ive Žinića na konferenciji za medije:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd