• 044 500 330

Vijesti

Obilazak tvrtke Lipovac-metal

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su, u društvu ravnatelja županijske Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak dr. Tomislava Dujmenovića, u ponedjeljak, 28. siječnja 2019. godine, obišli tvrtku Lipovac-metal.
Ova tvrtka, osnovana 1998. godine, u 100% je vlasništvu obitelji Lipovac. U postojećem proizvodnom pogonu osim klasičnih obradnih strojeva (tokarilice, glodalice, brusilice) imaju i CNC strojeve koji su neophodni za razvoj proizvodnje i plasman proizvoda na inozemnom i domaćem tržištu.
Konstantno ulažu u razvoj i opremu kako bi ostali konkurentni i cijenom i kvalitetom na danas sve zahtjevnijem tržištu. Stalnim potvrđivanjem kvalitete i ispunjavanjem zadanih rokova ostvarili su niz uspješnih suradnji. Već dugi niz godina tvrtka proizvodnju bazira na konstruiranju i usavršavanju medicinskih pomagala i medicinske opreme (kirurške stolice, stolovi za operacije, stolice za prijevoz pacijenata i sl.). Dobitnici su nagrade Hrvatske gospodarske komore “Zlatna kuna“ za najbolju inovaciju u Županiji za 2003. godinu.
Danas tvrtka Lipovac – metal d.o.o zapošljava 12 djelatnika sa trendom daljnjeg povećanja broja zaposlenih.

Ovdje možete poslušati izjavu, koju je nakon obilaska tvrtke, novinarima dao župan Ivo Žinić:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd