• 044 500 330

Vijesti

Sastanak Vlade Republike Hrvatske sa županima

Župan Ivo Žinić je u utorak, 11. prosinca 2018. godine, u zgradi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja u Rijeci nazočio petom sastanku Vlade Republike Hrvatske sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Republici Hrvatskoj te predsjednikom Odbora za lokalnu i područnu samoupravu u Hrvatskom saboru.
Sudionicima ovog sastanka uvodno su se obratili predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik Hrvatske zajednice županija, šibensko-kninski župan Goran Pauk, primorsko-goranski župan Zlatko Komadina i gradonačelnik Rijeka Vojko Obersnel.
Promjene Zakona o sustavu državne uprave nazočnima je predstavio ministar uprave Lovro Kuščević, Razvojni sporazum i Fond za sufinanciranje EU projekata na regionalnoj razini ministrica regionalnog razvoja i europskih fondova Gabrijela Žalac, Upravljanje državnom imovinom ministar državne imovine Goran Marić, a Uspostavu sustava gospodarenja otpadom i upravljanja vodnim resursima ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd